Allpresan produkter

Allpresan skumcreme- Cremen der ikke fedter

Allpresan - Cremen uden parafume, farvestoffer eller parabener


Allpresan er en moderne hudplejeserie, bygget på den nyeste viden og produceret efter højeste kvalitetskrav.


Allpresan blev udviklet ud fra filosofien om at huden skal tilføres fugt i dybden uden at blive lukket til – at huden skal kunne ”ånde”. Allpresan tilfører huden den fornødne fugt – og tillader samtidig huden at ”ånde”.


Allpresan er til alle!

Da Allpresan  hurtigt genopretter hudens fugtbalance og samtidig føles behagelig, på grund af den ikke-fedtende formular, er det en serie som er meget populær. Vi har alle brug for en optimal fugtbalance i huden og Allpresan  har produkter der passer til alle hudtyper.


En stor del af produkterne er testet og godkendt af det tyske astma- og allergiforbund. Langt de fleste produkter indeholder hverken parfume, farvestoffer eller parabener.


Hudplejeserierne er udviklet ud fra den nyeste teknologi og viden indenfor dermatologi og i samarbejde med et stærkt team af diabetikere, fodterapeuter, hudlæger og andre fagfolk indenfor netop dette området.DIABETIC SERIEN


Udviklet og målrettet diabetikere, hvor vigtigheden i hudens fugttilførsel og hudens åndbarhed er alt afgørende for hudens balance. Diabetikere har tendens til en nedsat funktion af svedkirtlen og dermed et større behov for en mere effektiv fugtbehandling af huden, hvor der bliver fugtet i dybden, uden at huden lukkes til. En blokering af huden kan ifølge Allpresans filosofi forværre ubalancen i svedkirtlerne.

De fleste af Diabetic produkterne har opnået klassificering som Medicinsk produkt klasse IIA. Produkterne i denne serie, har derfor været igennem flere dokumenterede undersøgelser samt tests på diabetikeres hud og har dermed dokumentation for produkternes virkning.

PEDICARE SERIEN


Den oprindelige og klassiske serie til alle hudtyper, som giver huden optimal fugttilførsel. Der er flere styrker, afhængig af hvor tør og medtaget huden er og i denne serie fås også produkter til at behandle

  • Hård hud og hælrevner
  • svedige fødder
  • fødder & negle med svamp
  • negleolie
  • en fed salve

DORTE NIELSEN


STATSAUTORISERET FODTERAPEUT


DIN GARANTI FOR EN PROFESSIONEL BEHANLING
86 65 33 33

53 29 40 05


Østergade 32B -  Ørum - 8830 Tjele


fodterapeutdortenielsen@outlook.dk

© Copyright. All Rights Reserved.